HUMOR AL MÓNACO, ONDA 2021

Main image

Multimèdia Gallery 

Més informació

Horari

Divendres 7 de maig a les 19:30 - Luís Piedrahita, "Es mi palabla contra la mía".
Dissabte 5 de juni a les 19:30 - Pablo Ibarburu, "La hora de Pablo Ibarburu".
Divendres 17 de setembre: Valeria Ros
Divendres 1 de octubre: Santi Rodriguez

Data d'inici

07/05/2021

Data finalització

01/10/2021

Humor al Mónaco:

Divendres 7 de maig a les 19:30


 • Luís Piedrahita, "Es mi palabla contra la mía". El nou monòleg de Luis Piedrahita. Un espectacle ple d'enginy i tendresa en el qual Luis analitza perquè ningú està content amb el que li ha tocat. Una vegada més, Piedrahita olora la realitat amb un afany de porc tofoner i trau a relluir els aspectes més absurds del nostre dia a dia. Temes de profund calat existencial com les celles negres de les senyores majors, la por al vàter alie o l'amor verdader.
 • Preu: General: 20 € + 2 € gastos de gestió
 • Entrades en: https://www.entradascastellon.com/programacion/2021/5/7/humor-al-monaco-luis-piedrahita/


Dissabte 5 de juni a les 19:30


 • Pablo Ibarburu "La hora de Pablo Ibarburu". Un show de Stand Up Comedy en el qual no faltaran les seues infames imitacions, les seues divertides anècdotes i la contínua exploració de les seues confuses emocions. Després d'anys d'aparicions en programes com “Yu no te pierdas nada”, “Locomundo”, “La resistencia” o “El Intermedio”, el còmic basc ens presenta un perfil desconegut fins ara. En aquest espectacle coneixerem més sobre la influència que les paraulotes i la religió van tindre en la seua educació, la seua carrera abans de dedicar-se a la comèdia i fins i tot una història universitària il·legal de contar que podria acabar amb ell entre reixes.
 • Preu: General: 16 € + 1,60 € gastos de gestió.
 • Entrades en: https://www.entradascastellon.com/programacion/2021/6/5/humor-al-monaco-pablo-ibarburu/


Divendres 17 de setembre a les 22:30 h.


 • Valeria Ros. La pandèmia se li ha complicat més del compte a Valeria Ros. El segon dia de confinament es va assabentar que estava embarassada del seu ex i ací és quan va germinar la llavor de “Mature”, el seu nou espectacle de comèdia. “Mature” és una reflexió sobre els aspectes que han marcat per a tota la vida a l'artista: el no saber dir que no; les contínues ficades de pota amb els homes; les seues fugides pel món per a trobar-se a ella mateixa i l'enganxament a tot el que siga tòxic. Gaudiràs durant una hora de les boges aventures de Valeria Ros i descobriràs el que implica ser dona, còmica i MILF (denominada així per ella mateixa) en plena expansió del moviment feminista.
 • Preu: General: 14 € + 1,40 € gastos de gestió.
 • Entrades en: https://www.entradascastellon.com/

Divendres 1 de octubre a les 22:30 h.

 • Santi Rodriguez. L'estranger és molt bonic, però estan lluny i parlen rar. Jo sempre ho he dit, «com a la casa d'un… en cap lloc» de totes maneres, cal viatjar sempre que pugues. Conéixer gent de tots els llocs està bé. La majoria és gent molt simpàtica, encara que no saps el que parlen el mateix t'estan somrient mentre ens diuen que ens cobraran el doble perquè som guiris. Perquè el curiós d'eixir fora és que et converteixes en guiri sense adonar-te, i els guiris deixen de ser-ho perquè són d'allí, d'on tu estàs.
 • Preu: General: 16 € + 1,60 € gastos de gestió.
 • Entrades en: https://www.entradascastellon.com/