Multimèdia Gallery 

El Pont Medieval del Sonella és només un més dels molts atractius d'Onda, una localitat en la qual trobaràs molt a veure i fer.

El Pont Medieval del Sonella a Onda, Castelló, és una relíquia del segle XVI que continua en peus, oferint una de les estampes més característiques de la ciutat. Parlem d'una construcció que salva el pas sobre el riu Sonella i que unia el municipi amb la seua principal zona hortofructícola i també amb un punt de gran rellevància, el Convent Franciscà de Santa Caterina.

Aquest pont està realitzat amb cadirat, és a dir, amb pedra llaurada, i està dissenyat amb quatre arcs i dos ulls sota els quals transcorre el riu, en el qual es recolza a través d'un piló central hexagonal i robust. Es tracta d'un lloc de gran bellesa que t'encantarà fotografiar des de tots els angles possibles.

El Pont Medieval del Sonella és només una de les moltes coses que veure a Onda, una ciutat amb un Castell, conegut com "el de les 300 torres", que ja mereix per si mateix una escapada. Aquesta fortalesa del segle X, a més, alberga nombroses curiositats i enclavaments que val la pena conéixer.

Onda, a més, és una localitat profundament vinculada a la seua indústria del taulell, i té molt a comptar i descobrir a través de diferents visites a museus i tallers artesans en els quals trobaràs verdaderes obres d'art realitzades segons la tradició. Per descomptat la seua gastronomia t'encantarà, encapçalada per la seua deliciosa olla o les seues exquisides mones de pasqua. Onda és una destinació molt completa per a una escapada i atresora racons plens d'encant que immortalitzar amb la teua càmera, no te la perdes i comença a preparar el teu viatge!