ACTIVITAT FAMILIAR AL MUSEU DEL TAULELL, ONDA

Main image

Multimèdia Gallery 

DISSABTES DE CERÀMICA: “QÜESTIONS DE GÈNERE ALS TAULELLS DEL MUSEU”

Més informació

Horari

D'11:00 a 14:00 h.

Amb la reapertura del Museu del Taulell, reprenem els tallers familiars al Museu. L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el cinquè taller del curs 2020/2021 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 20 DE MARÇ d’11:00 a 14:00 hrs.

En aquesta ocasió, sota el títol “QÜESTIONS DE GÈNERE ALS TAULELLS DEL MUSEU”, com no podia ser d’altra manera, per a aquest mes de març tant reivindicatiu per la igualtat, descobrirem les qüestions de gènere que trobem als taulells, fixant-nos en la presència de la figura masculina i femenina que apareix a les peces exposades de les col·leccions permanents del Museu, reflexionant sobre igualtat de gènere, trencant estereotips i fomentant una convivència igualitària entre persones. Per finalitzar, al taller de ceràmica plasmarem a les nostres creacions artístiques eixes idees d’igualtat i convivència manipulant el fang o emprant els colors especials per a la ceràmica: els esmalts.

Al document adjunt i a la web del Museu podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 8 de març i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 20 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Com és habitual, les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.