Molí de la Reixa - OndaNatura

Main image

Multimèdia Gallery 

Més informació

Preu

Entrada gratuïta
Grups: Consultar en el telèfon de contacte.

Horari

Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 14:00h.

Època

Musulmana

Un centre que la seua temàtica gira entorn dels molins, l'aigua i la naturalesa del Parc Natural de la Serra de Espadán, el més extens de la província de Castelló i el segon de la Comunitat Valenciana.

 

En OndaNatura descobriràs el funcionament dels molins: el propi centre es troba en un d'ells, el conegut com Molí de la Reixa, edifici del segle XVII assentat sobre una construcció de l'època musulmana.

 

En el seu interior, trobaràs uns audiovisuals en els quals podràs conéixer més detalls sobre la gestió de l'aigua a Onda des de les antigues civilitzacions que van poblar aquestes terres i et posarem en contacte d'una forma diferent amb els paisatges, la fauna i la flora, la història, rutes i activitats de turisme actiu que t'ofereixen Onda i el Parc Natural de Serra d’Espadà.

 

En OndaNatura també podràs trobar una fantàstica col·lecció de paleontologia i mineralogia que et transportarà molt lluny en el temps a través dels éssers que van habitar el nostre planeta en temps remots, alguns dels quals ja no existeixen en l'actualitat. Al costat d'aquestes curioses espècies descobriràs una gran quantitat de peces de minerals les propietats físiques dels quals i químiques les fa completament diferents les unes de les altres i els usos i les aplicacions de les quals han resultat transcendents per al desenvolupament de la humanitat.