Museu de Ciències Naturals El Carmen

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix-ho tot sobre el món animal i vegetal en un únic espai. Benvinguts al Museu de Ciències Naturals del Carmen.

Més informació

Preu

Particulars: 5,00 € per persona
Grup més de 20 persones, jubilats, professors, famílies nombroses i xiquets: 3,50 € per persona

Horari

Consultar a la pàgina web: https://www.museodelcarmen.com/index.php/horarios-y-precios

Una altra informació

Per a concertar visites per a grups, qualsevol dia de la setmana contacten amb el museu
Museu Accessible
*Està permesa l'entrada d'animals de companyia en el Museu de Ciències Naturals*

Època

Siglo XX

A les portes del Parc Natural de la Serra d'Espadà ens trobem amb una acollidora localitat plena d'història, cultura i naturalesa. Onda és una destinació en la qual pots viatjar en el temps tan sols passejant pel seu centre històric o visitant el seu gran castell. Ací aprendràs mentre gaudeixes de l'entorn.

Una de les parades obligatòries en la nostra visita a aquest municipi de la Plana Baixa és el seu Museu de Ciències Naturals El Carmen. Aquest es troba en l'antic Convent del Carmen i presenta una gran col·lecció del món vegetal, animal i mineral.

Fer un passeig per ací és sinònim de descobrir més de 2000 espècies de mamífers, aus, peixos, rèptils o crustacis, prop de 1500 espècies de plantes, més de 500 fòssils i 2000 minerals. Tot això en el mateix lloc? Sí, i no pots perdre-t'ho.

Aquest museu de ciències naturals va començar a funcionar com a tal en 1965. Abans, en 1952, es va crear un gabinet per a les classes de ciències, física i química del col·legi dels Pares Carmelitans d'Onda. A poc a poc es va anar ampliant i, en 1957, va duplicar la seua extensió. A partir d'ahí, es va decidir obrir al públic perquè tothom poguera conéixer la història del món animal i vegetal.

Cada any, centenars de visitants s'hi acosten a contemplar aquestes meravelles de la naturalesa. És un lloc en el qual majors i xiquets se sorprenen a cada pas que donen. Hi estàs convidat!