Multimèdia Gallery 

Endinsa't en el Museu del Castell i descobreix el llegat que ha deixat el pas del temps a Onda. T'ho perdràs?
Més informació

Coneixes la història d'Onda? Una bona opció per a descobrir-la és endinsar-se en el seu castell. Aquesta gran fortalesa compta amb una infinitat d'objectes que ens mostraran al detall com era la vida en aquesta localitat. I per a aprendre-ho tot, el Museu del Castell d'Onda ens obri les seues portes.

L'edifici en el qual es troba el Museu d'Arqueologia i Història Local va ser alçat a principis de 1900 pels frares carmelites i, en aquell moment, la seua funció era completament diferent a l'actual, perquè es tractava d'una església.

En el seu interior podem trobar una exposició permanent que mostra un recorregut per les diferents civilitzacions que van habitar la població d'Onda.

Podrem contemplar un gran nombre de troballes arqueològiques de valor inqüestionable, encara que la joia de la col·lecció és el singular conjunt de guixeries musulmanes. Aquest objecte és únic a la Comunitat Valenciana i procedeix d'una casa palatina hispà-àrab de principis del segle XIII que va estar situada en el centre històric.

Sens dubte, es tracta d'una forma dinàmica, educativa i diferent de conéixer el passat de la localitat. Descobreix tot el llegat d'Onda a través d'aquest museu. Et sorprendrà!