Multimèdia Gallery 

Aprendre sobre la indústria del taulell és aprendre història de la pròpia localitat d'Onda. Anota aquest museu en la teua ruta i descobreix l'evolució i influència d'aquest sector.
Més informació
Preu

Entrada gratuïta
Grups concertar visita

Una altra informació

Visites guiades (concertar amb el Museu del Taulell):

Visita de grups amb guia concertat: 1 € per persona

Activitats didàctiques(concertar amb el Museu del Taulell):

Visites d'escolars amb taller didàctic: 3 € per participant*
Tallers familiars: 3 euros per participant*
*Exempts: Discapacitats, menors de 4 anys i empadronats a Onda

Monument accesible

No està permesa l'entrada d'animals de companyia en el museu excepte animals d'assistència

Horari

De dimarts a divendres de 11:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 h
Dissabtes , diumenges i festius de 11:00 a 14 : 00h i de 17:00 a 20 : 00h.
Tancats tots els dilluns així com el 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener.

Època

Siglo XXI

El Museu del Taulell Manolo Safont d'Onda està preparat per a oferir a qui el visite tota la riquesa i història d'una tradició que es va convertir en indústria, la ceràmica d'Onda. A través d'una col·lecció de més de 80.000 objectes, ni més ni menys, s'aconseguirà informar no sols de com va començar tot i com va arribar a tindre la rellevància que atresora, sinó també quines són les tècniques i materials utilitzats i alguna curiositat.

En aquest Museu del Taulell d'Onda el viatge a través de les peces ceràmiques ens porta del gòtic a la més rabiosa actualitat, que es renova constantment enriquint la col·lecció, i es posa especial èmfasi en la producció de fa dos segles, quan tot va començar a canviar i créixer.

Aprendrem com era la maquinària utilitzada en altres temps i, a través de la seua col·lecció documental, apreciarem com han anat variant els diversos processos que concerneixen al taulell d'Onda, a Castelló.

És molt interessant el context social i cultural que va marcant el museu al llarg de les seues exposicions, i et convidem a perdre't una bona estona en la seua videoteca, fonoteca i biblioteca per a aprendre una mica més dels canvis que aquesta indústria va liderar.

Una vegada hages visitat el Museu del Taulell Manolo Safont d'Onda, et recomanem continuar la teua visita pel centre històric, centre històric, un dels més impactants del nostre territori i en el qual destaca especialment el castell. Pots començar la teua ruta per la Plaça de l'Almodí i gaudir de façanes, arcs, esglésies i fonts fins a arribar a la imponent fortificació del Castell de les 300 torres. No t'ho perdes!