Parc Aquàtic Polinesia

Main image

Multimèdia Gallery 

Preparats per a gaudir d'un dia ple d'emoció, piscines, tobogans i grans atraccions? Vine al Parc Aquàtic Polinèsia i que no t'ho conten!

Més informació

Horari

Todo el día (de 11 a 19 horas): mayores de 140 cm, 24€; entre 90 y 140 cm, 20€; jubilados/discapacitados, 20€; menores de 90 cm, gratis. Taquilla 2€ (fianza llave 5€). Tumbona 3€

TIPUS

Parcs aquàtics

Diversió, piscines, tobogans… El Parc Aquàtic Polinesia d'Orpesa compta amb 54 noves activitats perquè els més xicotets puguen gaudir sense parar d'un fantàstic dia en l'aigua.

I no sols parlem de xiquets en aquest parc de Marina d’Or, sinó que els adults i els joves també es divertiran amb les seues sorprenents atraccions. Tot el parc està molt ben ambientat en la Polinèsia, des de les seues piscines fins a la seua cafeteria.

El Parc Aquàtic Polinesia compta amb una zona infantil perquè els més xicotets puguen gaudir sense perill de la piscina, els seus tobogans i les seues fonts d'aigua. A més, per als més majors, hi ha una piscina d'ones per a divertir-se amb amics.

Si t'agraden les emocions més fortes, llisca't pel Fast Track, unes dunes aquàtiques perquè baixes a gran velocitat pels seus diferents carrils. En té fins a quatre! Així podràs fer carreres amb la teua família. Qui arribarà primer?

Per als més valents, el Superloop és un tobogan amb una espectacular caiguda dins d'una càpsula. T'atreviràs?

Després d'un llarg dia en aquest parc aquàtic, podràs descansar i prendre algun aperitiu en la seua cafeteria o en la seua zona de pícnic. Esteu preparats per a divertir-vos a Orpesa?