Territorio Templario Experience

Main image

Multimèdia Gallery 

Més informació

Data d'inici

19/03/2021

Data finalització

20/03/2021

Tipus agenda

Deportes

L'esdeveniment esportiu Territori Templer Experience t'ofereix una experiència de 2 dies on disfrutaràs al màxim de la muntanya amb recorreguts de somni. És una prova multidisciplinària per etapes de Trail i BTT d'ultradistància que uneix l'aventura, la convivència, l'esforç i la superació personal pels increïbles paratges i castells templers de la província de Castelló.

Amb la novetat d'un pròleg nocturn de 14 quilòmetres en les Coves de Vinromà, esta prova esportiva es desenrotllarà per Albocàsser, Tírig, la Salzadella, Alcalà de Xivert, la Serratella, Santa Magdalena de Polpís, la Serra d'en Galceran i finalitzarà als peus del Castell Templer - Pontifici de Peníscola. Les Coves de Vinromà serà la seu logística, localitat en què s'instal·larà un campament templer amb tots els servicis d'un hotel de campanya.

L'organització, amb motiu de l'actual situació sanitària a conseqüència de la Covid-19, ha preparat un protocol d'actuació preventiu i actuacions específiques per al desenrotllament de la prova en un entorn segur, tant per als membres de l'organització i col·laboradors, com per als esportistes, voluntaris i públic.