Festes de Nadal

Main image

Multimèdia Gallery 

Des del pont de desembre al començament de gener se celebren multitud d'actes a Peníscola amb motiu de les dates nadalenques. Alguns dels més populars són el Mercat Nadalenc que té lloc durant el pont i que prorrogarà entre el 18 i el 24 de desembre, el Mercat Medieval que se celebra del 30 de desembre al 2 de gener a la Plaça de bous i per descomptat els més esperats: l'arribada del Pare Noël i dels Reis Mags.

Al plànol esportiu, els concursos de pesca i el campus de futbol solidari de la Penya Barça són algunes de les activitats que inclou l'agenda nadalenca.

El calendari religiós inclou la celebració de la Missa del Gall, la missa el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, festiu local, amb la cercavila de la Banda de Música; a Cap d'Any i la tradicional celebració el dia 6 de gener en presència de SSMM els Reis Mags.

Així mateix, el Castell de Peníscola organitza visites teatralitzades el dissabte 18 i el diumenge 26, l'Associació Musical Verge d'Ermitana i els seus corals ofereixen el Concert de Nadal el dia 19, el Palau de Congressos continua el seu Circuit Cultural amb interessants propostes i diverses associacions cultural promouen activitats de lleure.

La Festa de Cap d'Any inclou el repartiment de raïm de la sort davant del campanar de l'Església de Santa Maria i continua amb un ball amb orquestra al Centro de Estudios.

Peníscola brillarà més que mai aquest Nadal per haver estat l'afortunada de ser il·luminada pels llums de Ferrero Rocher des del dissabte 18 de desembre fins al diumenge 9 de gener.

Vinga a visitar-nos!

Més informació

Horari

Día 26, festividad de San Esteban, fiesta laboral local

Data d'inici

13/12/2021

Data finalització

30/01/2022

#CARACTERÍSTIQUES