Multimèdia Gallery 

Passeja pels carrers de Sant Mateu i descobreix el seu passat a través dels diferents edificis que conformen el seu centre històric.

Si ens fixem en l'arquitectura de la Comunitat Valenciana, a Sant Mateu trobem un dels conjunts més importants del gòtic civil valencià. Està format pel Palau de Borrull i el Palau de la Cort Nova-Ajuntament.

L'estil d'aquest últim compta amb una àmplia façana de cadirat amb quatre finestres trilobulades, dividides per trencallums, que obrin àmplies obertures de llum en la planta noble.

A més, l'Ajuntament està complint amb la seua mateixa funció des de principis del segle XV. I per què se'l coneix també com la Cort Nova? Aquest edifici va substituir, en el seu moment, a l'ajuntament dels segles XIII-XIV, que era conegut com la Cort Vella. Aquest es trobava al carrer La Cort i del qual, actualment, pots visitar les seues masmorres medievals.

Amb tan sols fer un passeig per Sant Mateu podràs conéixer i descobrir part del seu passat. Mires on mires, hi haurà un carrer, un edifici o un monument amb segles i segles d'història.