Fira de la Puríssima de Segorbe

Main image

Multimèdia Gallery 

La Fira de la Puríssima de Segorbe és el lloc idoni per a descobrir els productes artesanals més preats de la comarca. T'ho perdràs?

Més informació

Data d'inici

06/12/2021

Data finalització

08/12/2021

La Fira de la Puríssima atrau a Segorbe a milers de persones cada any. Es tracta d'una tradició que va nàixer en el segle XIV, quan el rei Pere IV el Cerimoniós va ampliar la concessió de dia de mercat extraordinari que, a la fi del segle XIII, va concedir el rei Jaume I.

Per això, cada any, Segorbe tracta de posar en valor i de recuperar una de les tradicions més arrelades del municipi, la Fira de la Puríssima, declarada festa d'interés turístic autonòmic. Se celebra en el mes desembre i reuneix més de 200 parades en les quals descobrir l'aroma, el sabor i la qualitat dels productes locals. Centenars de llocs d'artesania, gastronomia, decoració nadalenca o productes tradicionals que enamoren a tot aquell que els visita.

Els més xicotets de la casa també ho passaran genial, ja que la Fira de la Puríssima compta, a més, amb atraccions de fira, i parades de dolços i de joguets. Una gran oportunitat de gaudir en família d'una de les tradicions més arrelades de la comarca.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.