Multimèdia Gallery 

Segorbe celebra grans esdeveniments i festes molt tradicionals, com aquest Corpus Christi amb gegants i capgrossos. Acosta-t'hi a conéixer-lo!

Segorbe és una localitat en la qual les festes es viuen i gaudeixen amb intensitat, i les tradicions de la qual es cuiden i es converteixen en grans esdeveniments. Només cal visitar la ciutat durant els dies de la seua Entrada de Bous i Cavalls.

En la festa del Corpus Christi, de data variable, se celebra el Cos i la Sang de Crist. És una festa cristiana que tracta de proclamar la presència de Jesús en el pa i el vi del sagrament de la Comunió.

A Segorbe aquesta festa és popular a més de religiosa, i se celebra amb una desfilada de gegants i capgrossos tan tradicional com divertida. Acudeix a veure-ho! Pots aprofitar la teua escapada per a visitar la seua fantàstica Catedral, l'antic hospital o el seu museu municipal. I no has de deixar-te el seu magnífic aqüeducte, d'origen àrab però els arcs del qual degueren construir-se entre el segle XV i XVI. A més, es troba realment prop dels parcs naturals de la Serra Calderona i de la Serra d'Espadà. Acosta't a viure el Corpus Christi de Segorbe!

Més informació
Data d'inici

16/06/2022

Data finalització

16/06/2022