Festes Patronals de Segorbe. Festa d'Interés Turístic Nacional.

Main image

Multimèdia Gallery 

Les Festes Patronals de Segorbe són una Festa d'Interés Turístic Nacional. Descobreix tots els detalls d'una cita memorable.

Segorbe és història, tradició i cultura. Una amalgama d'experiències unificades en la celebració de les seues festes patronals, que comencen l'últim dissabte d'agost i es prolonguen durant els 16 dies següents. Aquesta cita, declarada Festa d'Interés Turístic Nacional, divideix la seua programació en dues setmanes.

La primera d'elles està dedicada a les festes patronals pròpiament dites. Ací té lloc la celebració d'actes com les presentacions de les Reines de les Festes, la tradicional Ofrena a La nostra Senyora de la Cova Santa, la romeria a l'ermita de Nostra Senyora de l'Esperança, els espectaculars castells de focs artificials, les processons o el concurs i Exposició Nacional d'Art José Camarón, entre d'altres. Aquests actes tradicionals es combinen amb concerts de música jove, folklòrica i clàssica, diferents exposicions, competicions esportives i molt més!

La segona setmana és la dedicada als bous i a la internacionalment reconeguda Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe. A les 14.00, aquesta cita arriba a reunir unes 20.000 persones cada dia durant set dies. Tot un espectacle que, a més, és Bé d'Interés Cultural Immaterial i és considerat un dels esdeveniments més importants de la Comunitat Valenciana, juntament amb molts altres.

Vine a Segorbe i gaudeix de la diversió!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Horari

Último fin de semana de agosto y primera semana de septiembre.

Data d'inici

28/08/2021

Data finalització

05/09/2021

Tipus d'interès

Interés turístic nacional