Galeria Multimèdia

T'abelleix viure una romeria de les que deixen empremta? T'esperem a Segorbe el primer dissabte d'octubre!

El primer dissabte d'octubre tens una cita en Segorbe. Més de 2000 persones es troben, cada any, per a recórrer, en romeria, els 14 quilòmetres que separen aquest municipi del Santuari de la Verge de la Cova Santa. En l'ascendent i serpentejant sendera, els caminants acudeixen a visitar a la patrona de la destinació, de la diòcesi de Segorbe-Castelló i, com a curiositat, dels espeleòlegs.

En arribar al Santuari, els romers reben un xicotet obsequi i, a la vesprada, s'oficia la missa. El punt final més espectacular d'aquest dia arriba quan cau la nit. En aquest moment, comença l'extraordinària processó nocturna pel Calvari, en la qual participen les autoritats locals i les Corts d'Honor.

La de Segorbe és l'última de les romeries de l'any que arriben fins a la Cova Santa. També pot ser una excusa ideal per a gaudir d'un cap de setmana en aquesta destinació, descobrir la seua història, perdre's pels seus carrers, endinsar-se en la seua naturalesa i assaborir la seua exquisida gastronomia. T'esperem!

*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

02/10/2021

Data finalització

02/10/2021