Galeria Multimèdia

Passeja i recorre els carrers del centre històric de Segorbe, serà com fer un viatge en el temps.

Només has de fer un passeig pels carrers del centre de Segorbe per a contemplar part de la seua història. Els seus monuments, els seus edificis o el traçat dels seus carrers són un clar reflex del passat d'aquesta localitat.

Segorbe compta amb un conjunt monumental que val la pena visitar. A més, està declarat Bé d'Interés Cultural. Vols començar la ruta?

Un dels enclavaments més representatius és el Castell de la Estrella, que es troba a la part alta del Turó de Sopeña. Des d'ací podràs gaudir d'unes meravelloses vistes esplèndides de l'horta del riu Palància i de la Serra d'Espadà.

Un altre dels monuments que no pots deixar escapar és la Torre de la Presó, situada en una de les antigues portes d'accés a la ciutat. O les seues muralles medievals, tot un tresor de la història, ja que són una de les restes arqueològiques més antigues de Segorbe.

No pots anar-te'n d'ací sense veure l'Aqüeducte Medieval. Aquest monument data dels segles XI i XII i és un clar exemple de les obres d'enginyeria amb les quals es proveïa d'aigua a la resta de la localitat.

Per la seua part, a l'interior de l'Arc de la Verónica podràs observar la imatge de la Santa Faç, d'ací el seu nom. Alguns historiadors defineixen la seua construcció com a pròpia de l'època musulmana, mentre que uns altres li atribueixen un origen romà i, fins i tot, medieval.

Recórrer els seus carrers i contemplar tots aquests monuments és com viatjar en el temps. Només has de deixar-te portar i sorprendre't a cada pas que dones. Segorbe t'encantarà!