Galeria Multimèdia

Descobreix els secrets i misteris que amaga l'Alt Maestrat, una comarca d'interior a Castelló. Un recorregut des de la seua història, passant per la naturalesa i acabant amb una experiència gastronòmica.

Centenars de secrets i misteris t'esperen en l'Alt Maestrat, una comarca d'interior en la zona de Castelló. Recorre els carrers i camins pels quals passaven cavallers i nobles en el passat dels pobles que componen aquest racó de la Comunitat Valenciana.

Quins pobles donen vida a aquesta bella comarca? Perquè són ni més ni menys que nou: Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla, Tírig, la Torre d’en Besora, Vilafranca i Vilar de Canes.

Si hi ha una cosa característica d'aquesta zona, són les seues muntanyes i coves que un dia van ser refugi dels primers homes i dones que van habitar en la Península. Una de les més conegudes és la Cova Remígia, amb centenars de pintures rupestres i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Un passeig pels carrers dels municipis que componen aquesta comarca és un recorregut per la història.

Deixant de banda els seus racons plens d'història i cultura i endinsant-nos en la naturalesa, podrem trobar bells boscos de flora mediterrània. Llocs propicis que conviden a practicar senderisme i esports d'aventura mentre gaudeixes de bells paratges.

Però també hi ha temps per a viure experiències gastronòmiques i de relax en aquesta comarca d'interior i gaudir d'una experiència completa. L'Alt Maestrat t'encantarà!

Més informació
TIPUS

Altres