Galeria Multimèdia

Vine a viure a Vila-real unes festes plenes de tradició al so de la campana de volteig més gran del món. No et perdes aquesta cita!

Les Festes de Sant Pasqual de Vila-real festegen al seu patró durant deu dies, amb actes que van de la devoció religiosa a la festa al carrer, deixant espai també per a grans concerts.

Sant Pasqual Baylon també portarà concursos de paelles i d'arròs empedrao, posant la nota gastronòmica a la celebració, a més d'actes taurins, per la qual cosa tot tipus de visitants hi podran trobar coses que veure i fer en una escapada amb la qual conéixer més d'aquest municipi castellonenc.

I recorda, a la Basílica de Sant Pasqual Baylon de Vila-real Vila-real podràs trobar la campana de volteig més gran del món. Una curiositat que no podeu oblidar!

Gaudiràs dels dies de pregó, mascletaes i castells, imposició de bandes, cavalcada, volteig de campanes, exposicions d'art i molt més, acompanyat de pólvora, música de banda i l'aroma de les ofrenes florals. No et perdes aquestes increïbles festes amb les quals la primavera es torna molt més interessant! Descobreix tot l'encant de Vila-real en festes.

Més informació
Data d'inici

12/05/2023

Data finalització

21/05/2023