Galeria Multimèdia

La Setmana Santa de Vila-real t'espera perquè visques una de les festes més antigues de la Comunitat Valenciana. Coneix tots els detalls.

La Setmana Santa de Vila-real és una de les festes més històriques del nostre territori. I és que s'han trobat documents que daten la seua celebració des del segle XVI, concretament des de l'any 1546. Una cita que, a més, ha sigut declarada d'Interés Turístic Autonòmic.

Les confraries i germanors que formen part de la festa treballen perquè els visitants i habitants puguen assistir a diversos actes, com són les processons religioses, les misses, el pregó, la tamborrada o el solemne Viacrucis. En aquestes trobades, podràs contemplar imatges de gran qualitat artística, algunes de les quals han sigut elaborades per reconeguts escultors com José Ortells i Pascual Amorós. Per a això, apunta en el teu calendari processions com la del Dimecres Sant, el Sant Enterrament i la del Silenci o la Trobada del Diumenge de Resurrecció.

Aprofita la teua escapada a Vila-real, gaudeix de la seua Setmana Santa i passa-ho en gran descobrint els seus secrets patrimonials, els seus racons o la seua deliciosa gastronomia. Mai oblidaràs aquest viatge!


És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

15/04/2022

Data finalització

18/04/2022

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic