Multimèdia Gallery 

Recorre els carrers de Vilafamés i descobreix tota la història que s'amaga a l'interior de Castelló.

Passejar pels rústics i empinats carrers de Vilafamés et permet descobrir racons increïbles i unes excel·lents vistes. El castell i les muralles amb les seues torres estan declarades Bé d'Interés Cultural.

Vilafamés compta amb un ric passat històric i el pots comprovar amb el jaciment de la Cova de Dalt del Tossal de la Font, on es van trobar restes antropològiques amb una antiguitat de 80000 anys, o en la Cova Matutano, amb restes pertanyents al Paleolític Superior. A més, en el nucli urbà també destaquen les seues esglésies.

El centre històric de Vilafamés és un passeig a través de la història d'aquesta meravellosa destinació de l'interior de Castelló. En el traçat urbanístic pots contemplar l'existència de dues zones diferenciades: la superior, que està caracteritzada per l'existència de carrers estrets i zigzaguejants, mentre que, en la inferior, els carrers són de traçat lineal, adaptades a la topografia.

Quant als seus edificis i monuments, destaca l'església de l'Assumpció, de finals del segle XVI. Aquesta església posseeix notables obres d'art, entre les quals cal destacar el retaule major del s. XVII, les pintures de J. Oliet de la Capella de la Comunió, així com ornaments, orfebreria i sòcols de ceràmica valenciana.

L'ermita de Sant Miquel del s. XVIII també és digna de ser visitada, com segur que et sorprendrà la inestabilitat de la “Roca Grossa”. Una gran roca de gres roig que és fotografiada per tots els que s'acosten a aquesta bella vila.