Festa del llagostí

Main image

Multimèdia Gallery 

Pensar en la gastronomia de Vinaròs ens porta, sens dubte, al seu ingredient estrela, el llagostí! Et convidem a la seua festa oficial perquè gaudisques d'un sabor inconfusible.

La Festa del Llagostí és la celebració per excelència de Vinaròs, ja que la seua tradició i la seua antiguitat es remunten als anys 60 del passat segle. Durant el mes d'agost podràs degustar, en el passeig marítim d'aquest lloc, algun dels més de 300 quilograms d'aquest crustaci que es reparteix. Una delícia que, a més, s'acompanya d'altres suculents plats típics de la ciutat.

Des que, en 1965, el pintor Salvador Dalí visitara la Festa del Llagostí, aquesta cita s'ha convertit en una de les indispensables de l'estiu per a molts visitants, i no és d'estranyar. A part de degustar aquesta joia gastronòmica mediterrània, tenen lloc altres activitats, com la revetla popular, dedicades als bons i grans moments dels assistents.

Vine, gaudeix de Vinaròs i conquesta el teu paladar amb el seu llagostí. T'ho prometem, te n'aniràs amb un bon sabor de boca!

*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació

Horari

Durante la semana que rodea al 15 de agosto. Confirmar fechas.

Data d'inici

01/08/2021

Data finalització

31/08/2021