Nordic Walking en Penyagolosa amb allotjament

Main image

Multimèdia Gallery 

SAÓ, Viajes Naturales

Precio: 135.0 €
T'animem a que conegues i practiques el Nordic Walking en un entorn espectacular com és el Parc Natural del Penyagolosa.
El Nordic Walking és una forma de marxa que inclou no solament l'acció de les cames com en la marxa normal, sinó també la part superior del cos. Per a això s'utilitzen uns bastons especials dissenyats especialment per a aquesta modalitat. Es tracta d'una tècnica integral suau que exercita el 90% dels músculs del cos. Entre els múltiples beneficis que aporta, ajuda a millorar la mobilitat i la flexibilitat, la força, la resistència i la coordinació.
En aquesta activitat comptaràs amb un monitor oficial que t'ensenyarà la tècnica bàsica. La marxa serà de 2 a 4 hores, segons les condicions físiques dels participants. Després de la marxa podràs degustar un menú amb plats típics de la zona i amb productes de qualitat com la tòfona de Vistabella. L'allotjament serà en un xicotet hotel rural amb molt d'encant on gaudiràs d'un sopar d'elaboració casolana i d'un desdejuni amb dolços acabats de portar del forn cada matí.

#Disponibilidad

Disponible todo el año