Multimèdia Gallery 

Descobreix aquest lloc màgic a Viver. Ací, la naturalesa és la principal protagonista. Vols saber-ne més?

Viver té quelcom que atrapa i és que, en aquesta localitat de l'interior de Castelló, podem trobar alguns racons que ens sorprendran. Un d'ells és el Parc La Floresta, un parc natural i urbà de 40.000 metres quadrats d'extensió. Està situat en el llit del barranc Hurón al seu pas per la població i s'ha convertit en un racó ideal per a desconnectar.

En aquest parc criden l'atenció les parets del barranc cobertes de falagueres i estalactites, les seues cases penjants i la seua cascada i salts d'aigua. Tanca els ulls, respira profund i gaudeix de tots els sons de la naturalesa que t'envolten.

Històricament, el Parc La Floresta va ser un lloc salvatge i quasi inaccessible. Hui dia, s'hi pot entrar amb facilitat i s'ha convertit en un punt de trobada de famílies i amics. Només has de recórrer el parc i gaudir de les nombroses coves i galeries que ací es troben.

A més, després de diversos dies de pluja, el parc es transforma i es converteix en un lloc màgic on l'aigua és la principal protagonista, amb els seus salts i cascades.

Si t'agrada gaudir de la naturalesa, aquest lloc es convertirà en un dels teus favorits. Te'n vens?

Més informació
TIPUS

Jardins