PRIMAVERA

Benvinguda, primavera! Un esclat de sensacions envolta la Comunitat Valenciana. El color dels camps transforma per complet el paisatge del Mediterrani, que es prepara per a ser l'escenari d'una època increïble plena de plans per a gaudir amb tota la família.

Les Falles de València marquen el tir d'eixida a una primavera alegre i amb una infinitat de propostes que no voldràs perdre't. La Magdalena de Castelló de la Plana, les emblemàtiques celebracions de la Setmana Santa que recorren tota la nostra terra, les espectaculars festes de Moros i Cristians i alguns dels festivals més internacionals es donen cita a la primavera. 

Visitar els ametlers en flor d'Alcalalí i els cirerers de la Salzadella serà tota una experiència. Una eclosió de flors aromatitza l'aire amb la seua essència única. A més, un dels moments més interessants per a visitar el Parc Natural de les Salines de Santa Pola és sense dubte la primavera. Moment en el qual les aus envaeixen tot l'aiguamoll. 

Inspira't

image
Acaba la Quaresma i també l'abstinència... És l’hora de començar amb la fartera i no pot faltar la tradicional mona de Pasqua a taula.
image
Les embarcacions de vela llatina van ser molt populars al Mediterrani durant l'època dels grecs i romans. Posteriorment es van introduir a l'Albufera de València, on van ser el mitjà de transport principal fins a l'arribada dels motors de propulsió. Després de caure en oblit, es van impulsar les regates de vela llatina amb la finalitat de donar a conéixer aquest mitjà de transport tradicional.
image
Pensant on viatjar a la primavera? Hem seleccionat 3 destinacions ideals per a visitar en aquesta primavera a la Comunitat Valenciana. Coneix cultures, exuberants paisatges, platges dunars... Quin t'agrada més?
image
Xàbia és una de les zones més turístiques de la Costa Blanca. Té algunes de les platges i cales més boniques de tota la Comunitat Valenciana. El millor de la localitat és un microclima que permet gaudir de les platges tot l'any, tant a l'estiu amb els banyistes com a l'hivern per a eixir a passejar i fer esport.

Notícies

Publicacions