''Assaboreix el millor del mar'' en el Restaurant Marisqueria Tasca del Puerto

La Tasca del Puerto és un restaurant de cuina mediterrània que recull tota la tradició marinera del Grau de Castelló en plats plens de fantasia. T'apuntes?

El Grau de Castelló és el lloc ideal per a gaudir de la gastronomia mediterrània amb els fruits que ens brinda el mar Mediterrani. Ens detenim en un lloc on el sabor del mar és el protagonista: el Restaurant Marisqueria Tasca del Puerto del Grau de Castelló. No esperes minimalisme ni efectisme, la Tasca del Puerto et sorprendrà amb una cuina refinada, expressió de la tradició marinera del Grau de Castelló amb un toc molt personal.

Entre les seues especialitats trobem la torrada d'anxova amb la seua cruixent espina, els espaguetis farcits de gambetes, el cruixent de brandada de bacallar, la botifarreta i moltes altres preparacions delicioses. El celler de la Tasca del Puerto inclou una extensa representació dels millors caldos nacionals de les diverses denominacions d'origen, champagnes francesos i espirituosos de molts racons del món.

Reme Domínguez és la xef que lidera els fogons del restaurant marisqueria. La seua trajectòria de més de 20 anys no li impedeix continuar sentint curiositat per avançar, innovar i descobrir nous horitzons amb passió i detall.

L'Aula de Cuina del restaurant ofereix cursos de cuina pràctics i participatius on descobrir una nova manera de cuinar basada en la creativitat i en la imaginació. De la mà de Reme Domínguez descobrirem la tradició i els sabors del món en una combinació perfecta.

Restaurante Marisquería Tasca del Puerto

El Grau de Castelló , a tan sols quatre quilòmetres del centre de la ciutat, és la porta de Castelló al mar. El seu port pesquer i comercial, el Real Club Nàutic, les seues platges… ompli't de vida a Castelló!

Imatges 
Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello Restaurante Marisquería Tasca del Puerto Grao Castello