Assaboreix els millors productes de temporada a la brasa a Tavella Restaurant

Les elaboracions de Tavella Restaurant tenen entre elles dos punts de coincidència: el primer és que es cuinen a la bona brasa. El segon és que es basen en aliments de temporada triats d’entre els millors productes. Deixa que el teu paladar ho comprove.

En Beniferri, Tavella Restaurant és el resultat de l'experiència d'un cuiner de llarg i intens recorregut. Parlem de Pablo Chirivella, un xef amb una llarga trajectòria a la seua esquena. Després de conéixer, degustar i experimentar amb les gastronomies xinesa, anglesa, formar-se al País Basc, Tenerife i recórrer Mèxic de banda a banda, torna al seu lloc d'origen per a oferir-te unes receptes enriquides amb l'experiència d'anys viatjant.

La marca característica de la casa és la brasa. Una cistella de productes de temporada seleccionats d’entre els de major qualitat passen per la calor del foc per a sorprendre't amb tres ingredients essencials de la carta Tavella: el natural i fresc combinat amb la tradició. Des d'una àmplia varietat de peixos fins a les carns més tendres i selectes, passant per verdures autòctones i recentment recollides, les receptes d'aquest restaurant t'enamoraran. A més dels suggeriments de la carta, pots optar pel menú Tavella o el menú Brasa. En tots dos casos se serviran aperitius, entrants i postres, a més de la delícia brasejada que tries. Descobriràs el vertader significat de “satisfacció”.

Una carta de qualitat mereix un lloc amb distinció. Tavella Restaurant es troba en el baix d'una preciosa casa. Decorat amb un gust rústic molt elegant, et farà sentir còmode en qualsevol dels seus racons. Un pati i un reservat completen la sala, a més d'un imponent celler del qual procedeixen els deliciosos vins que completen la carta.

Tavella Restaurant

Passejant pels tranquils carrers de Beniferri trobaràs el Palau de Congressos de València , que en 2010 va ser declarat el Millor Palau de Congressos del Món per la International Association of Convention Centres. Beniferri és un tranquil lloc pel qual passejar, pertanyent als poblats de l'oest de València .

Imatges 
Tavella Restaurant Beniferri Tavella Restaurant Beniferri Tavella Restaurant Beniferri Tavella Restaurant Beniferri