Viu l'experiència que tu i la teua parella vos mereixeu. Torna a connectar amb la naturalesa i enamora't de la gastronomia, dels paisatges i de la màgia d'Aín a través d'aquesta escapada romàntica a Beniali.

 

Després d'aquests mesos, és necessari parar, desconnectar i tornar a gaudir de moments especials en parella. Eixos moments que ens fan reconnectar, viure al màxim i deixar-nos portar per la màgia, el relax i l'encant de la Comunitat Valenciana. Volem que ho faces realitat i que ho gaudisques com et mereixes i, per això, et proposem un pla d'allò més especial. Pren-ne nota!

A l'interior de la província de Castelló, trobem Aín, un dels pobles amb més encant de la Comunitat Valenciana. Situat en el cor del Parc Natural de la Serra d’Espadà, aquest lloc aconseguirà que gaudisques de la naturalesa i de la tranquil·litat com mai abans.

I per a fer-ho encara més especial, et proposem que tries l'hotel Beniali, un acollidor allotjament en el qual gaudir de totes les comoditats que imagines, mentre connectes amb la naturalesa des del primer moment. 

L’hotel Beniali t'ofereix una estada rural amb la qual oblidar-te de tot i gaudir, entre altres coses, d'una espectacular terrassa amb vista a la serra o d'un restaurant en el qual degustar la tradicional gastronomia de la comarca. Entre les seues diferents habitacions, podràs triar la que més s'adapte a les teues necessitats. Això sí, totes elles tenen una essència especial i renovadora. 

Després de descansar bé i recarregar energies, et proposem que inicies una ruta per Aín. Recorre els seus encantadors carrers, impregna't d'eixa aroma tan especial i descobreix per què és conegut com un dels pobles més bonics de la Comunitat Valenciana. Si, a més, eres un amant de la naturalesa, podràs endinsar-te en diferents rutes i gaudir d'extraordinaris paisatges mentre vius una escapada en parella d'allò més especial.

Hotel Beniali

Situat en ple Parc Natural de la Serra d'Espadà, Aín és un d'eixos pobles que et captiva des del primer moment. Un poble xicotet, però ple de vida, de tradicions, de naturalesa i de paisatges extraordinaris. Els seus productes del camp i de l'horta donen lloc a una gastronomia molt especial i valorada en tota la Comunitat Valenciana. Un lloc al qual sempre tornar. 

Imatges 
hotel beniali hotel restaurant beniali restaurant sabors en beniali beniali ain
hotel beniali ain