Les delícies de la dieta mediterrània t'esperen a Peníscola, on el Restaurant Arrosseria El Caracol les elabora minuciosament i te les serveix amb l'objectiu de satisfer a un comensal… que podries ser tu.

A escassos metres de les revitalitzants platges de Peníscola, un restaurant proveït del millor de la dieta mediterrània t'espera per a completar la teua visita a aquesta bonica ciutat medieval, el Restaurant Arrosseria El Caracol. Plats típics i cuinats amb el millor de la terra, amb l'experiència dels seus cuiners com a afegit.

El Caracol s'especialitza en peixos i mariscos. Si alguna cosa caracteritza a aquest restaurant és la frescor dels seus productes, que arriben diàriament procedents de la llotja. I, si bé els plats mariners constitueixen part de la seua essència, també els arrossos i fideuaes preparades en els fogons d'aquest encantador local et seduiran.

Diferents menús s'adapten a la necessitat dels visitants. A més de la diversitat de preu, cadascun d'ells està pensat perquè degustes el millor de la gastronomia local. Així, la idea és que tries entre un saborós arròs amb llamàntol, que et decantes pel clàssic arròs a banda a l'estil de Peníscola o, potser, millor un all i pebre de rap, el plat estrela de la casa. Tries el que tries, tens la garantia que encertaràs.

Per a aquest restaurant arrosseria el primordial és que menges com si et trobares en la teua pròpia casa. Amb aquest objectiu, posen especial afany en la teua comoditat. A aquesta finalitat també es deu el casolà de les seues receptes. Tots els plats es cuinen a casa, de manera que no degustaràs res que no procedisca dels productes més naturals.

Restaurante Arrocería El Caracol

Peníscola és un racó meravellós de la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló. El barri antic corona una ciutat repleta de platges àmplies i precioses. En la zona històrica, les muralles et transportaran a una altra època. Es tracta de la fortalesa amb la qual comunament s'il·lustra a aquest municipi, al qual voldràs tornar per a gaudir la seua gastronomia, el seu mar i tots els atractius que ofereix.

Imatges 
Restaurante arroceria caracol de peniscola Restaurante arroceria caracol de peniscola Restaurante arroceria caracol de peniscola