Del somni d'una parella i el seu desig d'homenatjar les dones de les seues vides, les seues mares, naix el deliciós projecte de La Ferrera, un restaurant en el qual assaboriràs les receptes més conegudes de València i en el qual trobaràs una rica carta basada en la dieta mediterrània.

El restaurant La Ferrera se situa en el Passeig de la Platja de Pinedo, enfront del mar Mediterrani. Es tracta d'un local inspirat per les mares dels seus impulsors, un matrimoni el somni del qual en comú era homenatjar-les amb l'obertura d'un restaurant. D'aquest somni i de l'emblemàtic berenador de la Platja de Pinedo, reformat amb molt de gust per al projecte, va nàixer el restaurant La Ferrera.

Situat a cinc minuts de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el seu tranquil entorn converteix el local en el lloc ideal per a evadir-se del dia a dia i per gaudir d'un exquisit sopar o d'un menú al migdia.

Què ofereix La Ferrera? A més d'un complet menú diari i una opció per a grups, la seua carta es basa en plats del receptari valencià i de la dieta mediterrània. Així, el client pot trobar entre l'oferta des d’amanides fins a peixos, passant per carns i, naturalment, més d'una desena d'arrossos entre els quals es troba la distingida i benvolguda paella. A què esperes per provar?

La Ferrera Restaurant

La pedania de Pinedo és el cor d'un entorn conformat per arrossars, horta i mar. Està envoltada per la coneguda platja del mateix nom, una platja d'arena fina que limita amb la platja d’El Saler al sud. Se situa a l'interior del Parc Natural de l’Albufera , per la qual cosa es tracta d'un enclavament molt benvolgut en el qual es troben algunes de les últimes barraques de l'horta valenciana.

Imatges 
Restaurante La Ferrera Pinedo Restaurante La Ferrera Pinedo Restaurante La Ferrera Pinedo