Gegantur et convida a gaudir cada racó del Penyagolosa

Hi ha llocs que ens conviden a descobrir-los d'una forma especial. Recorre les senderes del Parc Natural del Penyagolosa i viu una experiència inoblidable. Naturalesa, albes màgiques, pau, tranquil·litat… Què més es pot demanar?

 

Amb 1.814 metres d'altura, el Pic del Penyagolosa és un dels més alts de la Comunitat Valenciana. Des d'ací es poden contemplar unes vistes realment màgiques. I als peus de la muntanya? Trobem alguns llocs que desprenen pau i tranquil·litat, com és el cas de Vistabella del Maestrat

Si tens ànima d'aventurer, si t'agrada gaudir de la naturalesa o si t'apassiona practicar esport en entorns privilegiats, Gegantur ho té tot preparat per a rebre't amb els braços oberts. Ells s'encarregaran d'organitzar algunes de les millors visites guiades, rutes interpretatives de senderisme i amb bicicleta i, fins i tot, experiències agroalimentàries perquè conegues de ben prop el Parc Natural del Penyagolosa.

En Gegantur busquen posar en valor tot el patrimoni, la cultura, la naturalesa i els costums d'aquest bell racó de l'interior de Castelló. I quina millor forma per a fer-ho que gaudint d'un dia carregat d'activitats. Comencem?

Per als amants de la bicicleta, ací tenen preparades algunes rutes que els encantaran. Una d'elles és pel Pla de Vistabella, una ruta circular que ens portarà a conéixer la terra fèrtil i els seus cultius més destacats. Una altra de les rutes que proposen és la de “Els masos alts de Penyagolosa”, un recorregut que té el seu punt de partida en el Santuari de Sant Joan i que ens pujarà per un impressionant bosc de pins negres i rojos fins a la base del pic del Penyagolosa. Prepara bé les teues cames, perquè pedalaràs molt! La tercera ruta que ens tenen preparada és per la Serra de la Batalla i l'última que pots triar és pel pont romà de les Meravelles. T'ho perdràs?

En canvi, si eres dels que prefereix posar-se unes bones esportives i caminar sense parar, en Gegantur ho tenen tot pensat. Podràs triar entre diferents experiències, com la famosa ruta circular al Penyagolosa o la del Barranc de la Pregunta fins al cim d'aquesta gran muntanya. També podràs recórrer la cascada del riu Carbo o contemplar una de les postes de sol més extraordinàries des de la part més alta del parc natural.

A més, podràs complementar aquestes activitats amb unes experiències inoblidables. Posaran a prova els teus sentits! Busca la tòfona negra o fes pa i dolços en el forn de llenya del Mas. Acabar un dia d'aventures amb bon sabor de boca és la millor opció. 

Això tan sols és una xicoteta pinzellada de tot el que poden oferir-te. No ho dubtes més, si vols viure una gran aventura, prepara't per a fer-ho de la mà de Gegantur.

Gegantur

Als peus del Parc Natural del Penyagolosa trobem un encantador municipi que t'atraparà des del primer minut. Vistabella del Maestrat ens sorprén amb els seus paisatges i la seua història. Només has de recórrer els seus carrerons i descobrir alguns racons que estan declarats Béns d'Interés Cultural. Passeja, sent i gaudeix d'aquest privilegiat entorn. I no oblides degustar la seua gastronomia! T'encantarà!

Imatges 
turisme penyagolosa null null null