Et mereixes un viatge en família, gaudeix-lo en el Gran hotel Las Fuentes

Descobreix una experiència única en família i viu unes vacances inoblidables en Alcossebre.

 

Et proposem que visques uns dies de somni en companyia de tota la teua família al Gran Hotel Las Fuentes d'Alcossebre, un meravellós lloc on podreu desconnectar i, també, viure noves aventures junts.

El Gran Hotel Las Fuentes inclou diferents zones d'animació i un complet programa interactiu d'activitats i fantasia perquè els més xicotets de la casa s'ho passen genial. Sorpreses i diversió assegurada per a tota la família.

Sabem que el descans és una part fonamental de les teues vacances i, per això, també podreu gaudir de moments de relaxació, tranquil·litat i descans. En aquest cas, el Gran Hotel Las Fuentes d'Alcossebre et proposa que et relaxes fent un recorregut pel circuit de spa, que inclou activitats lúdiques i terapèutiques, i diferents tractaments com massatges tradicionals, embolcalls, massatges orientals, programes especials, tractaments facials o depilacions.

Si eres un apassionat de l'esport, no hauràs de preocupar-te per res, perquè podràs utilitzar la seua nova sala fitness, que inclou les màquines més avançades de cardio i fitness. Es tracta d'un espai exclusiu, pensat per a tu i dedicat a l'activitat física diària per aconseguir un equilibri entre salut i cura corporal.

Viu una experiència completa i descobreix també els meravellosos racons que amaga el seu voltant. Alcalà de Xivert és un municipi de la província de Castelló reconegut per la bellesa i l'encant dels seus paisatges. Una unió perfecta entre mar i muntanya que et permetrà organitzar diferents activitats per a tu i tota la teua família.

Les seues platges i cales són el lloc perfecte per a desconnectar i deixar-se portar. Cadascuna d'elles té un encant especial que les caracteritza i les fa úniques, per la qual cosa et proposem que no et quedes amb les ganes i les descobrisques totes.

Gran Hotel Las Fuentes

Alcossebre es troba al municipi d'Alcalà de Xivert, a la província de Castelló. La bellesa de les seues platges, la morfologia de les seues muntanyes i l'encant dels seus paisatges naturals fan d'Alcossebre un lloc idíl·lic on gaudir del turisme actiu i viure uns dies diferents en família.

Imatges 
gran hotel las fuentes alcossebre gran hotel las fuentes de fantasia gran hotel las fuentes alcossebre hotels alcossebre allotjament alcossebre allotjament Castelló allotjament Alcalà de xivert platges i cales Alcalà de xivert