La Terreta Tourist Services: descobreix la Costa Blanca a la teua mida

Activitats a l'aire lliure, esportives, experiències culturals i gastronòmiques i molt més t'esperen de la mà de verdaders experts, a què esperes per a apuntar-te i començar a descobrir la diversitat i riquesa de les localitats i paratges de la Costa Blanca a Alacant?

 

La Terreta Tourist Services en El Campello pot dissenyar, a la mida de les teues preferències i de les necessitats del teu grup, activitats de tot tipus amb les quals aprendre com experts quina és la verdadera essència de la Costa Blanca. Gràcies a les seues activitats, coneixeràs secrets i enclavaments màgics amb els quals allunyar-te de les multituds i viure experiències en primera persona.

La Terreta Tourist Services posa el focus en la sostenibilitat en totes les seues activitats, de manera que adaptar les teues experiències i vacances a la teua responsabilitat mediambiental serà molt més fàcil.

Per als qui es pregunten què fer en la Costa Blanca, les propostes de la Terreta Tourist Services són àmplies i es confeccionen a mida. D'una banda, pots planejar amb ells experiències gastronòmiques, on descobriràs quins són els plats que recullen la tradició culinària i els ingredients d'aquesta zona. Òbviament, els vins amb Denominació d'Origen estaran molt presents. De fet, les visites a cellers són un dels seus plans més populars.

Continuem planejant què veure en la Costa Blanca i et recomanem apuntar-te a algun dels autèntics viatges al passat que organitzen amb les seues visites i rutes culturals. També tindràs l'oportunitat de triar vivències enfocades a conéixer millor el medi natural d'aquesta zona i a aprendre a cuidar-lo com mereix.

Les activitats nàutiques són una gran oportunitat de fer turisme actiu en la Costa Blanca en contacte amb les seues cales i platges, o descobrint la bellesa de navegar enfront d'elles. I tot això sense oblidar que el benestar i el confort són una gran aposta en aquestes terres, per la qual cosa el turisme Wellness podrà complementar el teu viatge.

Les activitats poden plantejar-se sense problemes per a ser realitzades en família, incloent plans i vivències totalment adequades per als més xicotets… i els seus majors! I tot això sense descurar la seua increïble capacitat d'absorbir coneixements i cultura. No deixes escapar l'oportunitat de contactar amb La Terreta Tourist Services i comença a planejar la teua pròxima escapada a la Costa Blanca.

La Terreta Tourist Services

El Campello uneix tradició, història i modernitat en un enclavament privilegiat al costat de la mar que, des de fa segles, sedueix a qui el coneix. Descobreix per tu mateix els seus encants i aprofita't de les seues fantàstiques connexions per carretera o en transport públic.

Imatges 
costa blanca activitats, activitats costa blanca, que fer en la costa blanca, turisme actiu costa blanca,