Museo del Vino - Bodega Redonda, un viatge enològic per Utiel

Planeja la teua pròxima escapada enològica i endinsa't en els sabors i en les aromes del Museo del Vino - Bodega Redonda. Serà un autèntic viatge mediterrani!

La Comunitat Valenciana és una terra rica en sabors, aromes i tradicions. Aquesta triple combinació ens regala una gastronomia plena de contrastos i una cultura culinària molt mediterrània. A partir dels nostres productes locals, valorats internacionalment, s'elaboren alguns dels olis d'oliva o vins més preats del món. Els amants del vi i de tot el que l’envolta trobaran el seu lloc ací, en les terres i en els cellers de la Comunitat Valenciana. I com a mostra d'això, vos donem la benvinguda al Museo del Vino-Bodega Redonda. Gaudiu!

Bodega Redonda, a Utiel, és una de les parades més importants de la Ruta del Vi d'Utiel-Requena. Es tracta d'una construcció formada per dos edificis: un circular i un altre de planta rectangular, dos antics cellers dels segles XIX i XX. Després d'anys de recuperació i de rehabilitació, aquests cellers han sigut capaços de conservar el seu caràcter tradicional, familiar i pròxim.

La visita al Museu del Vi compta amb una part didàctica, formada per diferents panells explicatius en els quals es mostren els municipis que explica la Denominació d'Origen Protegida Utiel-Requena, la història, l'origen dels vins a la regió i, fins i tot, les varietats registrades pel C.R.D.O.P. Utiel-Requena.

La part més sensorial comença en la planta superior, on trobareu una àmplia col·lecció dels vins de la Denominació d'Origen de la zona. Una vegada allí, podreu gaudir del joc d'aromes “El Taller dels Sentits” i d'un sorprenent tast comentat.

Tot un viatge enològic que vos permetrà endinsar-vos en les tradicions i en els sabors d'una de les comarques més preades de la Comunitat Valenciana. Si voleu viure una aventura diferent i continuar descobrint els sabors del Mediterrani, el Museo del Vino - Bodega Redonda ha de ser la vostra pròxima destinació.

Museo del Vino - Bodega Redonda

Utiel és un encantador municipi de la província de València que, al llarg dels anys, ha sabut mantindre i posar en valor les seues tradicions, els seus paisatges i els seus productes. Per això, s'ha convertit en un dels llocs triats pels amants de la tranquil·litat, de la naturalesa i de la gastronomia.

Imatges 
bodega redonda bodega redonda utiel museo de la vid y el vino bodega redonda bodega en utiel visitar bodegas en utiel requena