Viu l'Albufera de València com mai amb Albufera Parc

Albufera Parc és un projecte que va nàixer amb l'objectiu de donar a conéixer el Parc Natural de l'Albufera a totes la persones que visiten València. La seua filosofia és recuperar, conservar i divulgar els valors culturals, mediambientals i etnogràfics d’El Palmar i l'Albufera de València.

Tot el món és benvingut a L´Albufera! Per això totes les seues instal·lacions (accessos, embarcacions i condícies) han sigut dissenyades perquè no hi haja barreres físiques per a les persones amb mobilitat reduïda.

Es realitzen moltes activitats al llarg de l'any per a donar a conéixer aquest lloc únic a Europa i el llac d'aigua dolça més gran d'Espanya, entre les quals destaquen les següents:

Esmorzars a bord
Durant els mesos càlids de l'any, ofereixen la possibilitat de degustar un arròs a bord d'una embarcació en L’Albufera. Es tracta d'un menú tancat a base de tapes típiques valencianes i un plat d'arròs. La seua durada és de 2 h 30 m aproximadament.

Postes de sol embarcats
Aquest tipus de servei és igual al passeig amb barca, amb l'excepció que paren el motor, en «el lluent», és a dir, en aigües obertes del llac per a contemplar com el sol s'amaga per l'oest del l’Albufera.

Passejos en barques de Vela Llatina
Durant els mesos de primavera a estiu, pots gaudir de les fantàstiques i espectaculars postes de sol a bord de les seues embarcacions amb Vela Llatina propulsades per la força del vent. La durada aproximada és de 2 hores.

Seguiment de Regates de Vela Llatina
Aquesta activitat sol realitzar-se els caps de setmana de març a setembre, en total són unes 20 regates. La durada aproximada és de 3 hores condicionades sempre per la força i direcció del vent.
 

Albufera Parc

Imatges 
Albufera Parc 3 Albufera Parc 3 Albufera Parc 3 Albufera Parc 3