El millor tennis del món viatja a València a disputar trobades que segurament seran inoblidables. Descobreix aquesta ciutat en la teua escapada a la Copa Davis!

La Copa Davis 2022 viatja a València, que acollirà del 13 al 18 de setembre la fase de grups que enfrontar Espanya, el Canadà, Sèrbia i Corea a les instal·lacions del pavelló Font de Sant Lluís. Sens dubte, serà un escenari de luxe per a un esdeveniment esportiu que permetrà veure de prop als grans jugadors del circuit ATP!

Amb l'enfrontament entre el Canadà i Corea, el dia 13 de setembre començarà aquesta fase, que inclourà el dia 14 el partit entre Espanya i Sèrbia, el dia 15 entre Sèrbia i Corea, el dia 16 entre Espanya i el Canadà, el dia 17 entre el Canadà i Sèrbia i, finalment, gaudirem de l'enfrontament el 18 de setembre entre Espanya i Corea.

Sens dubte, una ciutat oberta, dinàmica i amant dels grans esdeveniments esportius com és València serà capaç de sorprendre als qui s'acosten a gaudir la Copa Davis. No et quedes sense la teua entrada, prepara't per a viure de prop el millor tennis del món!

Una ciutat al costat del mar plena de vida i història