Mercat Municipal d'Alcàsser

Main image
Els mercats són un bon lloc on conéixer de prop el verdader caràcter d'una població. Acosta't al Mercat Municipal d'Alcàsser i descobreix l'esperit de L'Horta Sud.

El Mercat Municipal d'Alcàsser probablement és un gran lloc on anar a buscar algunes mostres de la rebosteria valenciana tan saboroses como el típic dolç local anomenat Pastís de Glòria, elaborat amb capes de merenga, ametla o carabassa, o les coques d'arrop, de carabassa, fines o borratxes. El repertori és enorme i estan totes delicioses!

Aquest mercat a Alcàsser va ser construït en 1929 i en l'actualitat compta amb al voltant de catorze parades que reparteixen les seues especialitats entre pastisseries, xarcuteries, salaons, verdures i fruites o pescateria, entre d'altres. Es tracta d'un lloc amb molta vida al qual acudir si desitges productes de gran qualitat o de proximitat. A més podràs gaudir del verdader ambient de la localitat i pot ser una gran opció per a aconseguir tot el que necessites per a preparar un refrigeri, especialment si ixes a practicar alguna ruta ciclista amb parada a Alcàsser o simplement a passejar per l'horta que l'envolta.

Aquest Mercat Municipal obri de dilluns a dissabte de huit del matí a dos de la vesprada i compta amb accessos habilitats per a persones amb mobilitat reduïda. A més, és seu d'unes oficines de servei veterinari i d'atenció al consumidor. A més de visitar-lo, pots acostar-te a conéixer la col·lecció del Museu de L'Horta Sud, on es troben en exposició una àmplia varietat d'objectes que han format part de la vida quotidiana de la gent d'Alcàsser durant dècades. No et perdes aquest mercat i descobreix una població tant tradicional com moderna al costat de València!

# TIPUS

Mercats