Galeria Multimèdia

Alpuente turístico
Precio: 7.5 €
Vos abelleix realitzar un viatge en el temps? Alpuente és conegut pels nombrosos i importants jaciments amb ossos i empremtes de dinosaures trobats a la zona. Al Museu de Paleontologia d'Alpuente podreu veure part d'un esquelet d'un gran dinosaure sauròpode i un bon nombre de fòssils d'altres dinosaures i la resta d'organismes que van viure a finals del Juràssic, durant l'Era d'estos rèptils gegants.
Amb un dels nostres tallers, tindreu a més l'experiència de sentir-vos per una estona com a vertaders paleontòlegs, descobrint com treballen estos investigadors del passat.
Podeu completar la vostra escapada amb un Ral·li Paleontològic i una visita (amb o sense guia) als jaciments amb icnites de dinosaure de Corcolilla, amb més d'un centenar d'empremtes tridàctiles, i/o al de Canal París, amb un rastre de dinosaure sauròpode, l'únic lloc en valor en la Comunitat Valenciana amb icnites d'aquest tipus.
El preu de l'experiència inclou la visita guiada al Museu Paleontològic d'Alpuente, a l'Aula de Recuperació Paleontològica i el taller didàctic (recomanat a xiquets a partir dels 5 anys). El cost és de 3,5 € per als adults o 2,5 € si només es visita el Museu Paleontològic. Per 1 € més es pot completar la visita amb un Ral·li Paleontològic i/o amb una visita guiada a un dels jaciments amb empremtes de dinosaure (consultar prèviament disponibilitat d'aquestes activitats).
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Visita guiada al Museu Paleontològic d'Alpuente.
Visita guiada a l'Aula de Recuperació Paleontològica.
Taller didàctic.
# Altres serveis
1.0 €
Visita guiada a un jaciment amb empremtes de dinosaure (mínim 6 persones. Es deu consultar previament a la Tourist Info la disponibilitat).
1.0 €
Rally Paleontològic. Activitat familiar de cerca d'elements geològics i paleontològics (5 persones mínim. Consultar disponibilitat).