Buñol es tenyeix de roig amb la Tomatina!

Main image

Multimèdia Gallery 

Després d'un llarg any d'espera ha arribat el moment de calçar-se les esportives, posar-se les ulleres de bussejar i aventurar-se a gaudir d'una de les festes més divertides i apegaloses de totes les que se celebren a la Comunitat Valenciana: la Tomatina de Buñol! Prepara't... La gran batalla arriba l'últim dimecres d'agost.
Cada estiu, l'últim dimecres d'agost arriba per fi la més divertida, la més emocionant i, per descomptat, la més apegalosa de totes les festes de la Comunitat Valenciana. La Tomatina de Buñol torna, un any més, disposada a tenyir d'un intens color roig els ànims de tots els que s'atreveixen a participar-hi.

Les celebracions entorn de la Festa d'Interés Turístic Internacional més apassionant i acolorida de l'estiu comencen al voltant de les 11.00 hores de l'últim dimecres d'agost, quan milers d'agosarats veïns i visitants s'acosten fins a l'avinguda del Cid i la plaça de Ramón y Cajal de Buñol amb l'única idea de llançar tomaques a tort i a dret.

A més de tots els que s'hi acosten des de cada racó de la Comunitat Valenciana i d'Espanya, aquesta peculiar festa atrau també visitants de països de tot el món, com el Japó, Corea, Bèlgica, Austràlia, els Estats Units, Canadà, Rússia, Itàlia, França o Alemanya, cosa que contribueix a difondre aquesta divertida tradició per tot arreu.

Des de fa més de sis dècades, els veïns de Buñol han aconseguit convertir-se en el centre d'atenció a través d'aquesta curiosa celebració. Des de tots els punts del planeta acudeixen milers de visitants disposats a eliminar l'estrés acumulat durant l'any a força de tomacades.

Això sí, per a passar una jornada divertida i sense incidents hauràs de respectar algunes normes bàsiques com són portar un calçat adequat, vestir-te amb roba que no hages d'usar més i protegir-te els ulls amb unes ulleres de bussejar.

© Fotografia de Soschilds

Més informació

Horari

Último miércoles de agosto

Data d'inici

26/08/2020

Data finalització

26/08/2020

Tipus d'interès

Interés turístic internacional