Multimèdia Gallery 

La Col·lecció Museogràfica de Buñol es divideix en dues col·leccions, l'arqueològica i l'etnològica. T'abelleix descobrir-les? Acompanya'ns!
Més informació
Època

Todo el año

La història, la tradició, la cultura i els costums omplin de vida els carrers de Buñol. Una d'aquestes petjades del passat la trobem al seu castell, el recinte del qual alberga grans tresors en el seu interior. Tresors com la Col·lecció Museogràfica de Buñol.

Aquesta es divideix en dos museus diferents. D'una banda, l'arqueològic. Situat en el Palau del Mercader, serà capaç de sorprendre't amb les restes més representatives d'èpoques anteriors. Vindre a conéixer-ho és sinònim de viatjar fins al Paleolític, el Neolític, l'Edat de Ferro i la de Bronze o caminar entre vestigis de la cultura ibera i romana en el seu pas per aquesta destinació i els seus voltants.

La Col·lecció Museogràfica de Buñol es completa, d'altra banda, amb el Museu Etnològic. Situat en l'antiga església del Salvador, que data del segle XIII, té diferents espais entre els quals podràs trobar objectes que van definir, en el seu moment, la vida de la localitat. Parlem, per exemple, d'utensilis per a les labors agrícoles, material i parament domèstic dels últims segles i la reconstrucció d'un habitatge del XIX.

Prepara la teua pròxima visita a Buñol i viu la seua història. Et convidem a recórrer els seus carrers i deixar-te sorprendre amb una cultura que atrapa, envolta i conquista. Hi voldràs tornar una vegada i una altra.