Galeria Multimèdia

Descobreix en la teua visita a Castielfabib les evocadores ruïnes del Convent de Sant Guillem, un monument que suma la seua bellesa a la de la naturalesa que l'envolta. Prepara calçat còmode i visita'l!

Les ruïnes del Convent de Sant Guillem a Castielfabib constitueixen per si soles un gran motiu pel qual visitar aquesta preciosa localitat del Rincón de Ademuz.

Es tracta d'una construcció del segle XIV, que ha sigut llar i centre estratègic per a diverses ordes, començant pels Agustins i continuant amb Carmelites i Franciscans Observants de València.

Encara que el seu estat és de ruïna, l'entorn i el lloc sobre el qual s'ha construït conquisten qualsevol que el visite pel paisatge i la naturalesa que l'envolten. De fet, la tradició diu que Sant Guillem de Poitiers va triar aquest enclavament segles abans de la seua construcció per a retirar-se com a ermità.

Les ruïnes del Convent de Sant Guillem a Castielfabib permeten observar restes de les capelles i arcs de la que va ser l'església del convent, a més d'alguna part de la seua façana. I en aquestes restes es poden apreciar trets gòtics i barrocs. També és distingible la zona d'horts i corrals que incloïa el conjunt, on encara queda part del safareig.

Et proposem acostar-te en una escapada a Castielfabib per a conéixer no sols el seu Convent de Sant Guillem, sinó també el seu castell, el seu preciós centre històric i, si tens ganes de recórrer senderes, l'extraordinari paratge de la Mola dels Tres Regnes. Descobreix aquest preciós municipi situat molt prop de les Gorges del riu Ebrón i endinsa't en les nostres comarques de l'interior a la recerca d'increïbles paisatges, patrimoni i història. Explora l'increïble Rincón de Ademuz!