Galeria Multimèdia

Chelva celebra la unió del conte i la narració oral a la de la foguera de Sant Antoni en el seu Cuentantón. Descobreix-ho en aquesta localitat amb tants plans per a oferir-te!

Chelva celebra al gener una festivitat realment única, el Cuentantón, un festival de narrativa oral declarat d'Interés Turístic Provincial.

En aquest festival es rememora com al llarg de la història els contes i llegendes s'han contat de nit al costat de la foguera, i quina millor ocasió que la que es crema la nit de Sant Antoni, una festivitat molt arrelada a la província de València.

Els veïns es reuneixen al costat del foc i es comparteixen històries, i en eixos dies, a més, es preparen revetles, s'acosta la tradició de contar històries als més xicotets i també als més majors i als carrers de la ciutat tenen lloc tot tipus d'espectacles i propostes amb el conte com a eix central. Aprofita la teua visita a aquest enginyós i entranyable festival i recorre la seua famosa Ruta de l'Aigua,

Rondalles, xocolatades, balls, fogueres, fragoroses "cencerradas", concerts i, per descomptat, la benedicció dels animals t'esperen en el Cuentantón. Vine a viure-ho a un racó molt interessant de València!

Més informació
Data d'inici

20/01/2023

Data finalització

22/01/2023

Tipus d'interès

Interés turístic provincial