Multimèdia Gallery 

Gaudeix del motor, de la velocitat i dels millors premis en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.
Més informació
Preu

http://www.circuitvalencia.com/contacto/#horarios

TIPUS

Parcs temàtics

Si t'agrada sentir l'adrenalina de la velocitat i el rugir dels motors, el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo és el lloc ideal.

Aquest circuit que porta el nom del campió del món de motociclisme, Ricardo Tormo, està situat en Cheste. És una instal·lació que alberga nombrosos i diferents esdeveniments esportius entre els quals destaca el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, prova puntuable per al Campionat del Món de Motociclisme.

El Circuit de la Comunitat Valenciana compta amb un traç principal de 4.005 metres de longitud, una recta principal de 876 metres i 14 giravoltes, cinc a la dreta i nou a l'esquerra. L'amplària de la pista és de 12 metres per a tot el recorregut, a excepció de la recta d'eixida, que és de 13 metres.

El circuit destaca per la seua funcionalitat i polivalència, la qual cosa possibilita, gràcies a xicotets enllaços, disposar de dos circuits independents: un molt virat de 1.300 metres de corda, ideal per a Circuit Escola, i un altre exterior de 3.100 metres i una recta de 876 metres, el qual permet velocitats pròximes als 300 km/h.

A més, pots seguir les proves de tot tipus de carreres de velocitat en les quals participen els més famosos pilots del panorama internacional per a diferents categories, com motocicletes, camions o fins i tot entrenaments de monoplaces de Fórmula 1. Un temple per als amants del motor gràcies a la seua espectacular visibilitat des de pràcticament tot el recinte del circuit.

Aquest circuit es va inaugurar el 19 de setembre de 1999 i, des d'eixe moment, el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo s'ha convertit en un espai emblemàtic que situa la Comunitat com a punt de referència en el món del motor.