Galeria Multimèdia

Realització i pràctica de qualsevol tipus d'activitats de turisme actiu i turisme cultural en un entorn ple de bellesa com és la Vall del Xúquer-Cabriol.

Som guies experts, tècnics i professionals residents en la Vall del Xúquer-Cabriol. Volem mostrar els racons més ocults d'este bonic paratge natural i compartir la nostra passió per la naturalesa practicant tot tipus d'activitats de turisme actiu.

Les nostres propostes, excursions i travessies oferixen diferents nivells de dificultat i són aptes per a tots els públics i gustos. Trobareu rutes fàcils de llarg recorregut, itineraris accessibles de muntanya o trajectes pels llocs més amagats de la Vall per als més curiosos i intrèpids. Vacacions per a tota la família, persones o col·lectius practicant esports d'aventura i turisme actiu de qualsevol tipus.

Els mostrarem paratges d'una increïble bellesa natural on l’empremta de l'home a penes és perceptible, mentres disfrutem d'una naturalesa en estat pur, amb una fascinant flora i una fauna úniques en l'interior de la Comunitat Valenciana.

A més de les activitats d'aventura oferim:

Rutes temàtiques guiades, excursions guiades en trens turístics, exhibició i vol d'aus rapaces, circuits multiaventura (ponts penjants, passarel·les, ponts tibetans, tirolines, rocòdroms...), tir amb tirador, baptisme de golf, activitats esportives com futbol sala, tennis, frontó, marxa nòrdica i altres.
# TIPUS
Aventura terrestre Senderisme i Muntanya Cicloturisme Aventura aquàtica Aventura aèria

# ESPECIALITATS

Muntanyisme Excursió en globus BTT - Mountainbike Pont tibetà Cicloturisme Rutes en vehicle 4x4 Ràfting Espeleologia i visites a coves Escalada Tir amb arc Remo Canoa Ràpel Senderisme, excursionisme Orientació Paintball Barranquisme i descens de canyons Caiac en aigües braves. Piragüisme Escalada en vía ferrada Rutes amb vaixell Tirolina