Galeria Multimèdia

Els miradors són una bona excusa per a recórrer el nostre territori a la recerca de les vistes més evocadores i especials. Descobreix l'encant del mirador de Cullera!

Si t'acostes al Mirador Alt del Fort de Cullera, molt prop del seu castell i, per tant, d'altre interessant mirador, tindràs l'oportunitat de gaudir d'unes vistes magnífiques des de la "Serra de les raboses". Els miradors a Cullera ofereixen vistes privilegiades, i en aquest cas podràs abastar amb una simple mirada la comarca de la Ribera quasi al complet, el Parc Natural del Montgó o l'impactant Mondúver.

La mar Mediterrània estarà al teu abast, ja que des del Mirador Alt del Fort s'abasten les platges de Cullera, i podràs donar una ullada quasi aèria al nucli urbà, una manera molt interessant de descobrir com és una localitat des d'un altre angle.

La història d'aquest enclavament té bastant interés, ja que va ser construït durant la Primera Guerra Carlista i, per tant, sabem que el seu ús era militar. Hui dia és un lloc perfecte per a detindre's si estàs fent una caminada per la "Senda de la Lloma": en apuntar-te sobre totes les fèrtils terres de cultiu descobriràs per què se'l coneix també com "Balcó del Xúquer", et sorprendrà el paisatge!

Pots arribar perfectament a peu, com t'hem comentat, però també acostar-te amb cotxe, i després et proposem recórrer les platges que hauràs contemplat des de dalt i acabar la teua jornada amb un passeig amb barca pel Xúquer o degustant la gastronomia de la zona, a la recerca d'una saborosa paella. Apunta una visita obligada al Mirador Alt del Fort a Cullera i descobreix els encants d'aquesta localitat des d'un altre punt de vista.

Més informació
TIPUS

Paratges