Mirador de l'Illa dels Pensaments

Main image

Multimèdia Gallery 

Gaudeix d'unes increïbles vistes de la badia de Cullera des del Mirador de l'Illa dels Pensaments.

Imagina poder gaudir d'una increïble panoràmica de tota la badia de Cullera. T'agradaria? Fes-ho realitat des del Mirador de l'Illa dels Pensaments.

Aquest mirador es troba prop del Far de Cullera, a la província de València. Des d'aquest punt podràs contemplar la Badia dels Tarongers, com es coneixia antigament aquesta zona. Ací podràs trobar diverses platges abrigades per la muntanya de Cullera, com la de les Oliveres o la del Faro.

Si mires al sud, contemplaràs la desembocadura del riu Xúquer. Si tens sort i el dia és clar, podràs arribar a veure part de Dénia i del Parc Natural del Montgó.

Vols descobrir-ne més? Només has de pujar uns esglaons i accediràs a un altre mirador una mica més xicotet, però des d'on tindràs unes vistes precioses de la zona de les cales rocoses. Un lloc molt freqüentat per pescadors a l'espera de capturar alguna orada, llobarro o sard.

Un racó amb molt d'encant que val la pena ser visitat per a contemplar les precioses albes que et regala aquesta zona del Mediterrani.

Més informació

TIPUS

Costa