Mirador del Castell

Main image

Multimèdia Gallery 

Contempla unes magnífiques vistes de Cullera des del Mirador del Castell i sorprén-te. Et quedaràs sense paraules!

Si visites Cullera, una de les parades imprescindibles és el seu Castell. Un lloc amb molta història en el qual podràs descobrir un fantàstic mirador des del qual contemplar la badia d'aquesta preciosa destinació. Fins i tot podràs arribar a veure Dénia i el Montgó si ix un dia molt assolellat!

El Mirador del Castell també et permetrà observar la desembocadura del riu Xúquer, la “Penyeta del Moro”, les hortes i, al lluny, la llacuna de l'Estany. Les vistes, sens dubte, són increïbles!

Aquest és un lloc envoltat de molta història. Només has d'endinsar-t'hi i viatjar en el temps. Des d'ací es pot contemplar la rampa que uneix la ciutat a través del Calvari. Un recorregut en ziga-zaga que et meravellarà!

Hi ha moltes formes per a accedir a aquest bonic racó de Cullera. Si decideixes fer-ho amb cotxe, el millor és que vages pel carrer Replà de Sant Antoni. En canvi, si prefereixes anar a peu, podràs fer un agradable passeig pel Camí del Calvari. I si arriba l'estiu? Existeix un tren turístic que et portarà fins al mirador.

Descobreix Cullera des de les altures!

Més informació

TIPUS

Paratges