Galeria Multimèdia

Deixa't sorprendre per la sobrietat que desprén l'Església de San *Onofre d'Estubeny.

La senzillesa i l'austeritat de l'Església de Sant Onofre, a Estubeny, la converteixen en un lloc especial per a la gent de la localitat. Data de l'any 1574 i és d'estil neoclàssic, encara que en 1748, un terratrémol va destruir tot el temple i va ser reedificat anys més tard.

De la seua arquitectura destaca la seua nau de quatre trams construïda en argamassa i maçoneria. A més, està coberta per una volta de canó amb pilastres adossades i sense capelles laterals. L'única que hi ha va ser alçada en la dècada de 1790, i consagra a la Verge dels Dolors.

Un altre dels trets que crida l'atenció és que el seu campanar està separat de la planta del temple. I què dir del seu gran patrimoni religiós. Entre les imatges i escultures, despunten la talla processional de Sant Onofre i un calze regalat per Carles IV.

La simplicitat que desprén el seu exterior sorprén amb tot el que hi ha en el seu interior. Endinsa-t'hi i coneix la història i el gran llegat que hi ha a l'Església de Sant Onofre. Descobreix aquesta joia d'Estubeny!