Galeria Multimèdia

Descobreix la història de l'apassionant família Borja en aquest palau que no has de perdre't a Gandia. Val la pena que li dediques una visita!
Més informació
Horari

Hivern: 10 a 14h i 16 a 20h. Estiu: 10 a 14h i 17 a 21h.

El Palau Ducal de Gandia és una impressionant mostra de gòtic civil valencià que no hauries de perdre't en la teua visita a aquesta ciutat a la vora del Mediterrani. Gandia està plena de plans i propostes, i les ofertes històriques també tenen molta importància.

La seua història comença amb el Rei Alfons d'Aragó, que emprén la seua construcció. En el segle XV els Borja, que passarien a ser coneguts com a Borgia i a ostentar una gran poder des d'Itàlia, passen a ser els propietaris d'aquest palau, on naixeria Sant Francesc de Borja i on molts altres personatges il·lustres van deixar la seua petjada.

En la teua visita has de recórrer el seu Saló d'Águilas, la seua Galeria Daurada, el Saló de les Corones o les seues capelles, i gaudir dels seus diversos estils, fruit del creixement i millora aconseguits amb el pas dels segles. Hi trobaràs elements renaixentistes, gòtics, barrocs i fins i tot neogòtics.

Quant a les sorpreses que hi trobaràs, podràs gaudir de pintures murals gòtiques, mostres ceràmiques de gran valor, llenços d'increïble qualitat, o racons plens d'història i art com l'oratori o capella privada dels Borja o la cambra mortuòria de Sant Francesc de Borja.

El Palau Ducal de Gandia ofereix amenes i interessants visites teatralitzades, nocturnes o guiades que no pots perdre't, incloent, si així ho desitges, un tour pel centre de la ciutat, i exerceix també com a llar de nombroses exposicions de tota classe. Fins i tot els més xicotets ho poden gaudir amb les visites didàctiques enfocades a ensenyar-los mentre es diverteixen. Vine a descobrir-ho!