Multimèdia Gallery 

Descobreix tot el patrimoni històric i natural que hi ha a la comarca del Camp de Túria i sorprén-te.

La comarca del Camp de Túria està situada entre les regions muntanyenques ibèriques de Portaceli i Rebalsadors al nord-oest i L'Horta de València al sud-est, ocupant una extensa planícia, tancada al nord per la Serra Calderona i delimitada al sud pel riu Túria.

Aquesta zona es caracteritza per tindre un clima mediterrani, agradable i un poc més fresc en les parts més altes.

L'activitat bàsica de la comarca és l'agricultura, encara que també és important la indústria. El Camp de Túria compta amb innombrables paratges naturals, com Les Rodanes a Vilamarxant, i també té un enorme patrimoni historicoartístic amb monuments tan importants com les Termes, Santuari i Mausoleus romans a Llíria o los yacimientos visigodos de Pla de Nadal. Ací podràs gaudir de la Serra Calderona i del senderisme amb rutes com la de La Vallesa i la ruta del Palmeral.

Vols saber quines poblacions donen vida al Camp del Túria? Benaguasil, Benissanó, Bétera, Casinos, l'Eliana, Gátova, Loriguilla, Llíria, Marines, Nàquera, Olocau, la Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, Serra, San Antonio de Benagéber i Vilamarxant.

És una zona de la Comunitat Valenciana que val la pena visitar. A més, ací podràs assaborir algunes de les millors receptes d'arròs amb fesols i naps o la seua tradicional caragolà.