Multimèdia Gallery 

Endinsa't en el Museu Silvestre d'Edeta i coneix el gran llegat de l'artista valencià Manuel Silvestre, tan prestigiós en el segle XX.
Més informació
Horari

Consultar horaris

Època

Siglo XX

A Llíria tracten de cuidar i mantindre intactes les seues tradicions, la seua cultura i tot el seu patrimoni. Per això, el Museu Silvestre d'Edeta es va construir en honor al famós escultor de la localitat Manuel Silvestre Montesinos, un dels artistes valencians més prestigiosos del segle XX i fill predilecte de la ciutat.

Aquest museu se situa en l'edifici conegut com Ca la Vila Vella, una construcció d'estil gòtic que data del segle XIV. Si ens remuntem en la seua història, es va utilitzar com a Sala del Consell i Cambra dels Jurats fins que es va construir el nou Ajuntament de Ca la Vila.

I què podem veure a l'interior del Museu Silvestre d'Edeta? Ací trobarem més d'un centenar d'escultures, dibuixos i pintures de l'artista. És una manera de mantindre la seua essència en la localitat perquè mai caiga en l'oblit. Entre les seues obres, destaquen la de la font de la Plaça de la Verge de València.

El millor és que vingues tu mateix a conéixer el seu llegat i et deixes sorprendre per l'art que desprén la ciutat de Llíria.